Calumet

Calumet:

Ben je op zoek naar informatie, wil je wel eens een echte professionele camera in je handen houden, een pro in een studio aan het werk zien? Dat kan op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei bij Calumet Rotterdam. In samenwerking met een aantal leveranciers organiseert Calumet 2 dagen vol informatie, demonstraties en natuurlijke scherpe aanbiedingen.

Gratis sensor cleaning
Iedereen krijgt vroeg of laat wel een stofje of vuiltje op z'n sensor. Tijdens de Actiedagen zijn er technische mensen aanwezig om gratis een 'check & clean' van je digitale reflex uit te voeren. Op vrijdag 29 mei kunnen alle Nikon-gebruikers terecht en zaterdag 30 mei zijn er technici van Canon voor een gratis 'check & clean' van Canon camera's.

* Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je camera aan de beurt is. In verband daarmee verzoeken wij je je camera niet later dan 15.00 uur bij ons aan te leveren.

Inspirerende workshops, seminars en lezingen
Volg een gratis 1-uurworkshop Photoshop of Lightroom 2. Wout de Jong, een van onze trainers, laat je o.a zien wat de beste methode voor RAW ontwikkeling is en hoe je slim je beeldbestanden kunt archiveren. Wout weet perfect hoe je met Lightroom en Photoshop kunt werken en heeft dan ook voldoende tips en trucs voor je. Natuurlijk loopt hij ook even door het trainingsaanbod heen dat Calumet je dit jaar biedt.