Wedstrijd huisdierenfoto

Bibliotheek Rotterdam daagt in samenwerking met AD Rotterdams Dagblad dierenliefhebbers uit een leuke digitale foto van hun huisdier of ander dier te maken in gezelschap van een boek, krant of tijdschrift: als er maar letters op staan! De winnende foto wordt gepubliceerd in het AD Rotterdams Dagblad. Aanleiding voor deze fotowedstrijd is de Boekenweek 2009 die dit jaar plaatsvindt van 11 t/m 21 maart. Het thema luidt ‘Tjielp Tjielp – de literaire zoo’.

Inzenden van 1 tot en met 28 februari via de site: http://www.bibliotheek.rotterdam.nl/NL/Actueel/Nieuws/Pages/FotowedstrijdHetdierindeletteren.aspx

Aanlevereisen:
- formaat: 800 x 600 pixels(liggend) of 600 x 600 pixels(staand)
- bestandsgrootte: minimaal 1 mb en maximaal 2 mb
- bestandsformaat: JPEG

Presentatie, publicatie en prijsuitreiking
De leukste foto’s worden gepresenteerd in de hal van de Centrale Bibliotheek.
Al tijdens de Boekenweek worden de tien beste foto’s gepubliceerd in het AD Rotterdams Dagblad. De winnende foto wordt door een deskundige jury tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Centrale Bibliotheek op zaterdag 21 maart bekend gemaakt.
De winnaar ontvang zijn foto in een mooie lijst.
Onder de winnaars van de 2e en de 3e prijs worden een waardebon van € 50,- van Faunaland Corry’s Dierenwinkel vergeven, evenals vrijkaartjes voor Diergaarde Blijdorp.