De fotoprijs 2008-2009

Ben je student fotografie? Dan ken je vast De Fotoprijs! De Fotoprijs staat open voor iedereen die een erkende opleiding volgt tot professioneel fotograaf. Er is 5.000 euro te winnen.

Ook dit jaar worden de prijzen uitgereikt op de ‘dag van de fotografiestudent’: 1 oktober 2009 wordt een fantastische dag in het Nederlands Fotomuseum te Rotterdam met tal van workshops door bekende professionals, portfolio-beoordelingen, feest etc. Zorg dat je daarbij bent!

Categorieën
Jullie kunnen je opgeven voor 2 cathegorien te weten. Voor beide moet je een formulier hebben, maar die zijn er nog niet; volgen later.

b. ‘Vrij’ werk van studenten uit alle studiejaren van alle op beroepsmatige uitoefening van het vak gerichte fotografieopleidingen; Dit ingezonden werk wordt door een jury beoordeeld.

c. Werk van studenten uit alle studiejaren van alle op beroepsmatige uitoefening van het vak gerichte fotografieopleidingen aan de hand van het thema; “What you see is what you get” ; Dit ingezonden werk wordt door een jury beoordeeld.

Het regelement is te downloaden op de site:
http://www.defotoprijs.nl/reglement,1,9,0.html

Uiterste inleverdatum 30 juni

Folders en posters hangen in het fotografielokaal.