Om de weg naar de top zo aangenaam mogelijk te maken introduceert Nikon voor studenten die die Nikon apparatuur hebben tijdens de studententijd: de Nikon Student Services: een gratis pakket diensten die je helpt meer uit je Nikon, en je studie te halen!

De Nikon Student Services biedt onder meer de volgende voordelen:
+ 48 uurs reparatiedienst
+ Gratis bruikleen apparatuur (Als de camera niet binnen 48 uur te repareren is kun je een gratis D80 kit lenen zodat je altijd een camera hebt.)
+ Check & Clean, gratis sensor schoonmaakbeurt van je Nikon. (In Beverwijk).
+ Gratis abonnement op het blad Nikon Pro
+ Gratis buitenlandservice, laat Nikon het weten als je naar het buitenland gaat en Nikon brengt de locale Nikon Student Services vertegenwoordiger op de hoogte.

NSS Lidmaatschap
Het NSS lidmaatschap is geheel gratis en alleen toeganklijk voor studenten die gebruik maken van Nikon apparatuur, ongeacht het model. Om lid te worden moet je je apparatuur registreren op http://nikoneurope-nl.custhelp.com/cgi-bin/nikoneurope_nl.cfg/php/enduser/acct_login.php?locale=nl_NL , en het aanmeldformulier invullen: verkrijgbaar in het fotografielokaal of als PDF op www.nikon.nl/nss (binnenkort)
Als alles in orde is krijg je een pas met je persoonlijke gegevens en lidmaatschapsnummer, geldig, en natuurlijk alle voordelen van het NSS-lidmaatschap. (pas is één jaar geldig).

David Stevens (v2f1)